SPORT

 

De vissport is een van de oudste Belgische sporten. De visput van GVL bevat : Brasem, Karper, Goudkarper, Giebel, Winde, Paling, Snoekbaars en Zeelt.

Elk weekend (in het seizoen) wordt hier in teamverband op gevist.

VRIENDSCHAP

 

Na de sportieve wedstrijden wordt er vaak nog uren nagepraat in de kantine. Daarom is vriendschap ook een belangrijke peiler van de Gekende Vissers Lier. Mede door de centrale ligging aan de rand van Lier biedt dit vele opties.

TRADITIE

De Gekende Vissers Lier is een visclub die een eeuwenoude traditie voortzet van de vissport. Al sinds 1908 biedt GVL de kans om in clubverband aan de traditionele Belgische vissport te doen.

 

Dé Plezantste Visclub van Lier en omstreken!

Gekende Vissers Lier

De Gekende Vissers Lier Website!

Welkom op de officiële website van dé Gekende Vissers Lier. De plezantste visclub van Lier en omstreken. Op onze website vindt u onder meer de volledige kalender onder het tabblad Kalender.

Verder kan u het gehanteerde reglement vinden onder Reglement. Voor Contact kijkt u hieronder. De huidge tussenstand kan geraadpleegd worden op de Tussenstand-pagina. En de laatste uitslagen vindt u op de Uitslagen-pagina. Indien u vragen of opmerkingen heeft aarzel dan niet om ons te contacteren

CONTACT

Gekende Vissers Lier vzw

Liersesteenweg 39 Kessel

wesley.groot@proximus.be

Contactpersonen: Danny Ploegaerts         ( 0496286778 )

                                 Serge Van Den Brande ( 0472765563 )

                                 Wesley Groot                 ( 0471328584 )

Voorzitter: Leander Nuyens